SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Hírleveleink - GEOMATECH
Élmény a tanulás
Széchenyi 2020

Hírleveleink

GEOMATECH Hírlevél III. szám
GEOMATECH Hírlevelünk segítségével negyedévente értesülhet a projektet érintő aktuális híreinkről, pedagógiai és módszertani újdonságokról és a következő hónap szakmai rendezvényeiről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a kiküldött levelek alján lévő hírlevél lemondása linkre kattintva.

Tisztelt Kolléga!

Hamarosan vége a tanévnek, a közoktatásban nemsokára megkezdődhet a nyári szünet, mi azonban nagy lendülettel folytatjuk tovább a GEOMATECH projektben a munkát.
Az új tanév kezdetére készen áll átfogó pedagógiai módszertanunk, az 1800 interaktív tananyag és az ezt összegyűjtő keretrendszerünk is, amellyel a GEOMATECH hozzájárul a hazai matematikai és természettudományos oktatás fejlesztéséhez. A projekt során készülő digitális tananyagegységeinket összefoglaló és rendszerező rendszerünket áprilisban mutattuk be nagy sikerrel a nagyközönségnek és a sajtónak. Nem csak hazai, de nemzetközi szinten is nagy érdeklődéssel fogadják a GEOMATECH-et, sok országba hívják kollégáinkat, hogy mutassuk be az egyedülálló magyar oktatásfejlesztési módszertanunkat. Nagy örömünkre szolgál, hogy az akkreditált pedagógusképzéseinken már több mint 1500 pedagógus vett részt. A kitűzött célunk már nincs messze, szeptember végéig 2400 tanárt fogunk sikeresen kiképezni. Az eddig elért eredményeinkről részletesen is olvashat most megjelenő hírlevelünkben.

A tartalomból:

Hírlevelünk teljes tartalma ITT érhető el!

Vissza