SMTP Error: Could not connect to SMTP host. Hírleveleink - GEOMATECH
Élmény a tanulás
Széchenyi 2020

Hírleveleink

GEOMATECH Hírlevél IV. szám
GEOMATECH Hírlevelünk segítségével negyedévente értesülhet a projektet érintő aktuális híreinkről, pedagógiai és módszertani újdonságokról és a következő hónap szakmai rendezvényeiről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a kiküldött levelek alján lévő hírlevél lemondása linkre kattintva.

Tisztelt Kolléga!

Nagy örömömre szolgál, hogy köszönthetem Önt a GEOMATECH Projekt szakmai hírlevelének projektzáró száma alkalmából!

A szeptember mindig mozgalmas időszak a közoktatásban dolgozó szakemberek számára. Így van ez a GEOMATECH projektben dolgozókkal is. A hónap végén lezárjuk projektünket és örömmel jelenthetem, hogy vállalásainkat teljesítettük, tananyagegységeinkkel elkészültünk. Az interaktív tananyagegységek valamennyi érdeklődő számára ingyenesen hozzáférhetőek és letölthetőek a tananyag.geomatech.hu portálról.

Augusztusban befejeződtek az akkreditált pedagógusképzéseink, 11 hónap alatt több mint 2400 pedagógussal ismertettük meg a GEOMATECH módszertant. Mindeközben eredményt hirdettünk újszerű tanulmányi versenyeinkben, ahova a gyerekek nagyon sok kreatív megoldást küldtek be.

Szeptember elején bemutatkoztunk a világ egyik legnagyobb oktatáskutatással foglalkozó konferenciáján, az ECER konferencián. Az eseményen a sajtó számos képviselője megjelent, majd adott hírt projektünk újdonságairól.

A projekt lezárultával a GEOMATECH „élete" nem ér véget. A jelentős itthoni és külföldi érdeklődő mellett bízunk abban, hogy az elindult fejlesztések a jövőben tovább folytatódhatnak.

A tartalomból:

Hírlevelünk teljes tartalma ITT érhető el!

Vissza